Når kvalitet teller.

Vi produserer det du trenger!

 

Konstruksjon og design

Vi benytter Solid Works for design og utprøving av produkter. Å benytte 3d cad for konstruksjon av produkter er etterhvert blitt en nødvendighet for å kunne tilby produkter som virker fra dag 1. Tegningene som tas ut gir oss også en mer kvalitetssikret produksjon der produktets form blir mer tydelig .

Spør oss gjerne om vi kan tilpasse og prøve ut produktet ditt.

 

 

Vannskjæring

I 2001 gikk vi til anskaffelse av nytt datastyrt vannskjærebord. Dette medførte at vi som første bedrift i Bergen kunne tilby vannskjæring av plater i nærsagt alle type materialer.

I juni 2010 var vi først ute igjen i Bergen,denne gang med 5-akset vannskjæring. Dette gir nye bruksområder og mer nøyaktig skjæring. F.eks kan det skjæres sveisefuger på plater. Dette kan erstatte tidkrevende og støvete slipearbeid og i mange tilfeller også fresing. Vi kan også få rette snittflater ved at det kompenseres for brytningen av strålen.

Fordelen med vannskjæring er at det ikke oppstår spenninger eller strukturendringer i materialet som skjæres. Nøyaktigheten er stor selv på tykke plater. Det blir minimalt med grader og etterbehandling.

Vi har alltid kort leveringstid på vannskjæring.

Vårt nyeste skjærebord har et skjæreområde på 3000x1500 mm ved 5-akset skjæring, og 4200x2100 mm ved 3-akset skjæring. Det kan skjæres plater i opp til 250 mm tykkelse. Med traverskran og vakumåk kan det meste av plater løftes inn på bordet.

Vi kan tilby hjelp til å konstruere deler i Autocad eller Solid Works, eller kunde kan sende ferdige tegninger til oss som vi kan konvertere til skjæreprogram. Det er også mulig å komme med en mal som vi kan tegne av.

Ta kontakt med oss og vi vil gi Dem en fast pris på delene de ønsker å få skjært. Deres forespørsel vil bli viet den største oppmerksomhet.


Maskinering

I 2013 utvidet vi maskinparken vår med et Okuma dreiesenter. Fra før har vi et Quaser maskineringssenter, og kan påta oss komplette maskineringsoppdrag. Vår erfarne operatør finner en løsning på oppdraget Deres. Vi imøteser Deres forespørsel, og gir Dem om ønskelig en fast pris på oppdraget.

 

 

Sveising

Sveising på vårt verksted skjer hovedsakelig med våre pulsmig sveiseapparater
Med disse apparatene kan vi sveise stål, rustfritt stål, aluminium og messing.


Vi har også TIG-sveiseapparat som vi bruker til tynnplate- og rørsveising.
Sveiseprosessen er tidkrevende, men gir likevel overlegne resultater i mange tilfeller.


Knekking


Kantpressen har styrt Y1, Y2, X1, X2, Z1, Z2, R1 og R2-akse. Før knekking kan det kjøres simulering av knekkesteppene på grafikkskjerm.

Presskraften er på 150 tonn. Knekkelengden er 3100 mm. Med det verktøyet vi har pr. i dag kan vi knekke opp til og med 10 mm plate (AISI 316)


Montering

I tillegg til å produsere på vårt verksted utfører vi monteringsarbeider ute hos kunde.

Vi monterer de fleste typer stål og metaller, også mekaniske arrangementer. Spør oss om det meste og vi skal være behjelpelig.

Telefon: 55 22 77 36    E-post: hm@hansenmek.no   Adresse: Espehaugen 60

                                                                                                         5258 Blomsterdalen